Solucions de gestió agronómica


Receptores y monitores

 

Receptors i monitors

L’agricultura de precisió comença aquí. Els receptors i monitors John Deere proporcionen una infraestructura de maquinari per aprofitar tots els avantatges de l’agricultura moderna i estructurar el seu negoci per aconseguir la màxima rendibilitat.

Guiado y automatización de máquinas

Guiat i automatització de màquines

John Deere ofereix una gamma completa de sistemes de guiatge integrats, des d’un control manual senzill fins totalment automàtic. Si disposa d’una flota mixta, també oferim solucions per a altres marques, de manera que pugui seguir gaudint dels avantatges del guiat John Deere i l’automatització de la màquina.

Soluciones de agricultura de precisión

Solucions d’agricultura de precisió

Les solucions d’agricultura de precisió de John Deere li permeten controlar i estimar els costos amb més precisió. Amb les dades del sensor a temps real i la documentació específica del lloc, obtindrà una visió de gran valor, pot prendre decisions basades en fets i crear prescripcions necessàries per als seus propers treballs en camp.

Gestión Telemática De Explotaciones

Gestió telemàtica d’explotacions

La quarta revolució agrícola – Agricultura telemàtica o agricultura 4.0- en ple apogeu: Desenes de milers de màquines John Deere a Europa aprofiten els avantatges de les nostres solucions de connectivitat.