Donació a la Fundació Aremi


Vicens Maquinària Agrícola fa una donació a AREMI gràcies a la venda de les postuxapes “I Love Tractors”.

Vicens_PostuXapa“La compra de les postuxapes “I Love Tractors”, les quals es poden trobar als nostres centres, van dirigides a les persones amb paràlisi cerebral de l’ associació Aremi”

A Vicens Maquinària Agrícola, estem molt contents d’haver conegut la tasca de l’associació AREMI gràcies a l’iniciativa del Sr. Postu, aquest cop destinada a ajudar persones amb Paràlisi Cerebral, dissenyant les postuxapes “I Love Tractors”. A Vicens Maquinària Agrícola, ens sentim identificats amb la naturalesa que el Sr. Postu a creat aquesta xapa, el símbol del tractor, és la millor forma de descriure valors que comparteixen el nostre sector agrícola i les persones que sofreixen aquestes discapacitats, com són: la voluntat, la constància, la superació, l’esforç, les ganes de millorar dia a dia…

Amb la presència del Sr. Postu, vàrem realitzar una visita a les instal·lacions que AREMI té a la ciutat de Lleida, per fer efectiva la donació, i ens van explicar el treball que aquets professionals estan duen a terme.

AREMI és una entitat sense ànim de lucre, que va sorgir a iniciativa d’un grup de pares i mares amb fills amb discapacitats cerebrals, una associació de referència a les terres de ponent. La campanya solidària iniciada pel mediàtic Sr. Postu, ha donat a conèixer el treball que aquestes persones fan per a que els seus drets i les seves oportunitats estiguin garantides. Les postuxapes “I Love Tractors” les podeu trobar pel preu de dos euros a tots els mostradors de recanvis dels nostres centres. Tots els beneficis van a parar directament a aquesta associació.

Vicens_donació_ Aremi