XXI Jornada fructícola de Mollerussa IRTA


img-20161019-wa0000

La Jornada Frutícola de Mollerussa organitzada pel IRTA, dies 19 i 20 d’octubre. És el major punt de trobada de fruticultores i agents del sector frutícola del sud d’Europa, amb més de 2.000 assistents entre els dos dies de durada (primer dia en català i segon dia en castellà). Al voltant de cent empreses participen de la jornada, presentant els seus productes mitjançant la seva presència en un estand, i/o presentant les novetats de les seves empreses en ponències comercials o demostracions de camp en les finques que el IRTA té a Mollerussa, lloc on es realitza la jornada.

La jornada ofereix ponències tècniques on els investigadors transfereixen els res

ultats dels diferents assajos i aporten solucions als problemes que es presenten en el sector de la fruita. Aquestes jornades són una plataforma per proposar i expressar opinions, alternatives, preocupacions i solucions als problemes que es van presentant any rere any en el sector. És per aquest motiu que les jornades són un acte d’obligada presència i desitjat trobada per a tots els nivells professionals: agricultors, tècnics i futurs tècnics, distribuïdors, fabricadors, indústries i administració.

Més informació a http://www.deere.es/es_ES/industry/agriculture/learn_more/expert-check/expert-check.page