Demostracions Sèrie 6R


6130r

Durant aquest mes de febrer hem portat a terme varies demostracions de la nova sèrie de tractors John Deere 6R a les poblacions de Manresa, Artes, Santa Coloma de Queralt i Sant Ramon.

Hem utilitzat el tractor model 6210 R versió Mega Star, equipat amb la nova tecnologia de motors PowerTech PVX,  que compleixen la normativa d’emissions Fase III B, utilitzant nomes dièsel, fet que ens diferencia de la competència que a més hi han d’afegir urea.

Aquest tractor esta equipat de sèrie amb monitor CommandCenter amb pantalla tàctil, amb doble funcionalitat, tant pots regular les funcions del tractor (sortides de vàlvules de comandament a distància, transmissió, motor, suspensió, etc ) així com realitzar totes funcions del sistema de guiat John Deere AMS.

Els nostres clients s’han sorprès de la seva bona funcionalitat, destacant la comoditat, insonoritzat i la bona visibilitat del nou disseny de la cabina, així com la seva capacitat de tiro en els diferents treballs de camp realitzats.