BASES DEL SORTEIG D’INSTAGRAM: 100 ANYS JOHN DEERE


 1. El sorteig serà realitzat per VICENS MAQUINÀRIA AGRÍCOLA S.A. amb domicili social a CTRA. N-II, KM 483 25244 FONDARELLA (LLEIDA) amb N.I.F.: A25067026 i amb el correu electrònic de contacte info@vicensmaquinaria.com
 1. L’inici de la promoció serà el 27 de setembre de 2018, acabant el 30 de setembre del 2018 a les 23.59h.
 1. La resolució del sorteig es realitzarà l’1 d’octubre a Instagram, on s’escollirà un guanyador principal i un guanyador suplent que substituirà al guanyador principal en el cas que no accepti el premi o no reclami el premi 2 dies després de notificar al guanyador. El guanyador serà notificat via missatge privat a Instagram i una publicació a les xarxes socials de Vicens Maquinaria Agrícola.
 1. El sorteig es realitzarà a través de la plataforma Instagram, es monitoritzarà amb Hootsuite i el guanyador serà escollit a través del software https://www.random.org.
 1. Per poder participar és necessari:
 • Ser seguidor del perfil corporatiu d’Instagram “Vicens Maquinària Agrícola” (https://www.instagram.com/vicens_maquinaria)
 • Fer-se una fotografia al photocall de Vicens Maquinària Agrícola durant la Fira Agrària Sant Miquel (del 27 al 30 de setembre).
 • Publicar la fotografia al compte d’Instagram personal amb el hashtag #FiraSantMiquel i l’etiqueta @vicens_maquinaria.
 • Residir a Espanya.
 1. La promoció només es realitzarà a Espanya i el premi s’haurà de recollir en un dels establiments de VICENS MAQUINÀRIA AGRÍCOLA S.A.
 1. El premi ofert serà una visita per a dues persones a la Bodega Raimat. Inclou visita de les vinyes i bodega, i una degustació de vins. Aquest premi té una data de caducitat de 6 mesos des del dia de la resolució del sorteig.
 1. Participant en aquest sorteig acceptes la comunicació del teu nom per poder anunciar el guanyador al compte corporatiu d’Instagram i a la resta de xarxes socials i web de VICENS MAQUINÀRIA AGRÍCOLA S.A.
 1. El sorteig pot ser prorrogat i cancel·lat a decisió unilateral de l’organització. La cancel·lació del sorteig no donarà dret a cap contraprestació.
 1. VICENS MAQUINÀRIA AGRÍCOLA S.A. es reserva el dret de desqualificar als participants que incompleixin les bases del sorteig i/o actuïn de manera fraudulenta, així com també als treballadors de la companyia.
 1. La participació en aquest sorteig implica la total acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret a prendre decisions no reflectides en les bases, així com solucionar qualsevol tipus de conflicte en la interpretació d’aquestes.
 1. En compliment del que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), les dades personals aportades pels participants seran tractades per VICENS MAQUINÀRIA AGRÍCOLA S.A. (responsable del tractament) i s’utilitzaran per a poder gestionar la participació en el sorteig i en cas que fos guanyador, gestionar l’entrega del premi corresponent. Les dades es conservaran mentre duri el sorteig.
  Per exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició de les dades cal fer-ho a través de carta a: CTRA. N-II, KM 483 25244 FONDARELLA (LLEIDA) amb N.I.F.: A25067026, o per correu electrònic a info@vicensmaquinaria.com.
 1. L’organització no es fa responsable de l’ús que faci el guanyador amb el premi.
 1. Qualsevol consulta o reclamació s’haurà de realitzar al correu electrònic info@vicensmaquinaria.com.