Segadora R450


segadora

La nostra voluntat d’oferir solucions en mecanització el màxim d’eficients, satisfent en tot moment les necessitats dels nostres clients, ha portat a Vicens Maquinària Agrícola a entregar directament arribada dels Estats Units la primera unitat de la Segadora Acondicionadora Autopropulsada John Deere R450, que equipada amb una plataforma de tall John Deere 995 de 5 metres d’ample de treball i un sistema d’acondicionament amb corrons d’uretà, permet assolir noves fites en les feines de sega del farratge.

L’empresa de serveis Diarte Serviaga, S.L. de Sucs ha optat per mecanitzar-se amb aquesta nova proposta en les feines de sega de les 2000ha d’Alfals que processen campanya rere campanya.

La màquina, amb un motor John Deere PowerTech de 200 cv de potència i un disseny constructiu específic per optimitzar al màxim les feines de sega, acondicionat i transit sobre el mantell vegetal, permet segar amb gran rapidesa gracies al sistema variable de pressió sobre el sòl de la plataforma de tall, -regulable amb precisió des de la plataforma del operador, reduir al màxim els temps no operatius en les maniobres en capçaleres gràcies al sistema de direcció pivotant que li permet girar sobre si mateixa i  invertir el sentit de marxa ràpidament protegint en tot moment el mantell vegetal tot i els ràpids canvis de direcció, gràcies a un sistema de direcció compensat i una rodadora específica que redueix la compactació i evita en tot moment l’arrencament del cultiu.

La posada en marxa de la unitat ha estat tot un èxit, i s’ha pogut apreciar l’elevada productivitat de treball, noves cotes de comoditat i ergonomia per a l’operador, així com un tractament exquisit del cultiu, amb una sega d’alta qualitat i un perfecte acondicionat que afavoreix la dessecació ràpida de la planta, mantenint-ne el màxim de propietats, amb un tractament inigualable del farratge, sense pèrdua de fulla i amb una formació de la filera homogènia i esponjosa.

La família Diarte, han pogut comprovar aquests primers dies de treball com han accelerat el procés de recollida de l’alfals arribant a guanyar un dia des de la sega fins a la recollida i transport del material a la planta de producció.

Per a més informació sobre aquest nova màquina, o per satisfer qualsevol dubte que els pugui sorgir, no dubtin a consultar-nos.

[easingslider id="363"]