Donació al “No Surrender Festival” de Vilanova de Bellpuig


Vicens Maquinària Agrícola col·labora amb el No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig amb la compra de les xapes solidàries en benefici de ACUDAM

vmasurrender4

“La segona edició del No Surrender Festival tindrà com a un dels patrocinadors a Vicens Maquinària Agrícola

En la segona edició del No Surrender Festival, l’organització ha tornat a col·laborar amb Acudam, entitat del Pla d’Urgell dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, dissenyant unes xapes promocionals amb la caricatura de Vizcarra que es podran adquirir en totes les localitats del Pla d’Urgell. A més, part dels beneficis de la venda de la mercaderia del festival es destinaran a la mateixa entitat.

Amb l’objectiu d’incentivar la participació el festival, l’organització ha posat a disposició de les escoles de música les partitures de la cançó ‘Badlands’ que es poden baixar des de la web www.nosurrenderfestival.com.

El segon ‘No Surrender Festival’ tindrà com a convidats d’honor a ‘The Blood Brothers’, la banda europea més reconeguda de tribut a Bruce Springsteen. Nascuda a Florència el 2013 a partir d’una idea de Francesco Zerbino, s’ha convertit en un referent en la interpretació de cançons del ‘Boss’. ‘The ‘Blood Brothers, que agafa el nom d’una cançó de Springsteen, està formada per músics que col·laboren a Europa i als Estats Units d’Amèrica. Juntament amb The Blood Brothers, el divendres 29 de juny actuaran ‘La Taverna dels somnis’ i ‘Thunder Road.’

El dissabte 30 de juny s’ha confirmat la presència del cantautor del Pla d’Urgell Fustegueres, ‘Bruce Cat’, un grup de versions en català de Bruce Springsteen, Suspicious Band, el grup lleidatà de versions ‘Tremendos’ i George Mileson, que també s’incorpora al festival amb tasques d’assessorament tècnic i musical.

vmasurrender1

vmasurrender2

vmasurrender3